兄弟们,币安 @binancezh 学习赚币看有没有资格参与,1分钟白嫖5 $pyth ,先到先得 @PythNetwork ,答案给大家准备好了!
1、What can the PYTH token be used for?
答案:Staking to secure data and voting in governance
 
2、What problem does Pyth Network aim to solve?
答案:Limited and expensive access to high-quality market data
3、Who contributes data to Pyth Network?
答案:Trading firms, banks, exchanges, and market makers
4、What is Pyth's long-term vision?
答案:To make the world’s most valuable prices accessible to everyone, not just a few institutions
 5、What are some governance decisions made by the Pyth DAO?
答案:Deciding on onchain and offchain fees, asset coverage, and staking mechanisms
6、What future model is Pyth exploring for institutional adoption?
答案:A subscription service for getting real-time financial data like Bloomberg
7、What is Oracle Integrity Staking(OIS)?
答案:A system where publishers and community members stake PYTH tokens to back data accuracy
8、On how many blockchains is Pyth data available?
答案:Over 100
9、How many real-time price feeds does Pyth currently offer?
答案:Over 2,000
 
10. What unique feature does each Pyth price feed include?
答案:Confidence intervals showing volatility and certainty levels

From X
Disclaimer: The above content reflects only the author's opinion and does not represent any stance of CoinNX, nor does it constitute any investment advice related to CoinNX.

