【速做,还有名额】币安学习赚币,给 5 个 $pyth
首页搜索“学习赚币”即可进入,答案(题目是乱序的)⬇️
1、What unique feature does each Pyth price feed include?
答案:Confidence intervals showing volatility and certainty levels
2、What can the PYTH token be used for?
答案:Staking to secure data and voting in governance
3、Who contributes data to Pyth Network?
答案:Trading firms, banks, exchanges, and market makers
4、What future model is Pyth exploring for institutional adoption?
答案:A subscription service for getting real-time financial data like Bloomberg
5、What problem does Pyth Network aim to solve?
答案:Limited and expensive access to high-quality market data
6、What is Pyth's long-term vision?
答案:To make the world’s most valuable prices accessible to everyone, not just a few institutions
7、What are some governance decisions made by the Pyth DAO?
答案:Deciding on onchain and offchain fees, asset coverage, and staking mechanisms
8、How many real-time price feeds does Pyth currently offer?
答案:Over 2,000
9、What is Oracle Integrity Staking(OIS)?
答案:A system where publishers and community members stake PYTH tokens to back data accuracy
10、On how many blockchains is Pyth data available?
答案:Over 100

来自推特
免责声明: 以上内容仅为作者观点, 不代表CoinNX的任何立场, 不构成与CoinNX相关的任何投资建议。

